close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ی فلافل بندری,عربی,خوزستانی
جمعه 25 آبان 1397
 در این پست مجموعه سه نوع فلافل را برای شما توضیح میدهیم که روش تهیه و آموزش آنرا یاد بگیرید

فلافل بندری، فلافل عربی و فلافل خوزستانی به همراه طرز تهیه سس فلافل

felafel

طرز تهيه فلافل خوزستانی

مواد لازم:

نخود خيس شده: 250 گرم

پياز: يك عدد بزرگ

سير: 3 حبه

رب گوجه فرنگي: يک قاشق مربا خوری

سيب زميني آب پز: 1 عدد كوچک

ادويه كاری: 2 قاشق چايخوری

فلفل و نمک و زردچوبه: به ميزان دلخواه

.

طرز تهيه:

ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد) سپس سيب زمينی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نم�
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
آخرین ارسالی های انجمن

درحال بارگذاری ....
عنوان پاسخ بازدید توسط
0 3 sitecup1
0 5 sitecup1
0 5 sitecup1
0 12 sitecup1
1 75 tehranloole
0 20 vahiddgn
0 17 vahiddgn
0 23 vahiddgn
0 16 vahiddgn
0 16 vahiddgn
0 20 sangriz
0 23 sabajalalvand73
0 19 sabajalalvand73
0 22 sitecup1
0 22 masoome
0 21 sitecup1
0 19 sitecup1
0 16 sitecup1
1 33 bhrprn
0 47 fns4565
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
جای تبلیغات شما
عشقــــ...!
و عشق را 
کنار تیرک راه بند
تازیانه می زنند
عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد...
روزگار غریبی است نازنین...
آنکه بر در می کوبد شباهنگام
به کشتن چراغ آمده است 
نور را در پستوی خانه نهان باید کرد
عشقــــ که زوری نیست...♡

لایق وفا باشی او جفا کند سخت است

مثل یک غریبه اگر با تو تا کند سخت است

 مست دیدنش بشوی، غرق بوسه اش بکنی

 او برای یک لبخند پا به پا کند سخت است

 اسم کوچکش دایم ذکر هر شبت باشد

 او به نام فامیل ت اکتفا کند سخت است

 عاشقی که زوری نیست، چاره غیر دوری نیست!

 او برای این دوری هی دعا کند سخت است...

دوستت دارم....

حتی یک بار نگفتی: دوستت دارم 


فکر کن...! کنکور بدهی اما نتیجه اش اعلام نشود! 

پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 331
  • کل نظرات : 137
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 112
  • افراد آنلاین : 3
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 176
  • گوگل امروز : 0
  • آی پی امروز : 24
  • بازدید دیروز : 586
  • گوگل دیروز : 2
  • آی پی دیروز : 94
  • بازدید هفتگی : 2,821
  • بازدید ماهانه : 9,206
  • بازدید سالانه : 76,920
  • بازدید کل : 607,993
  • اطلاعات
  • امروز : جمعه 25 آبان 1397
  • آی پی شما : 54.226.209.201
  • مرورگر شما :
اتاق آرزو
تنهایے

تنـہــایے بــכ اωـت! 

امـا بـכتـر از آن، 

ایـטּ اωـت ڪـہ بـפֿـواهے تنــہــایے ات را با آכҐ هـاے مجـازے پر ڪنـے؛ 

آכҐ هایے ڪــہ بـوכ و نبـوכشاטּ بـہ روشـטּ یا פֿـامـوش بوכטּ یڪ چراغبـωـتگے כارכ !

نیستی...

میان این همه مهمان ، 


چقــدر تنهایم ! 

وقتی ، 

در بین این همه کفش ... 

کفش های تو 

.... نیست ! 

بال های عاشق من...

آن پرنده که در آسمان می بینی کبوتر نیست ! 


" دوستت دارم "های جَلد من است که دارد بال بال می زند... 

نظر سنجی
چند سالتونه؟






نظر سنجی
چه مطالبی مورد پسندتون هستند؟









نظر سنجی
موقع تنهایی موسیقی های کدوم رپر رو گوش میدید؟







خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

آرشیو ماهانه
هایپرتمپ دات آی آر
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
طرز تهیه ی فلافل بندری,عربی,خوزستانی
  • تعداد بازدید : 143
  • طرز تهیه ی فلافل بندری,عربی,خوزستانی


     در این پست مجموعه سه نوع فلافل را برای شما توضیح میدهیم که روش تهیه و آموزش آنرا یاد بگیرید


    فلافل بندری، فلافل عربی و فلافل خوزستانی به همراه طرز تهیه سس فلافل


    felafel


    طرز تهيه فلافل خوزستانی


    مواد لازم:


    نخود خيس شده: 250 گرم


    پياز: يك عدد بزرگ


    سير: 3 حبه


    رب گوجه فرنگي: يک قاشق مربا خوری


    سيب زميني آب پز: 1 عدد كوچک


    ادويه كاری: 2 قاشق چايخوری


    فلفل و نمک و زردچوبه: به ميزان دلخواه


    .


    طرز تهيه:


    ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد) سپس سيب زمينی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم. لازم به ذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقدار كمی آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.


    .


    نكات مهم:


    1- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعی فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد.


    2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتری استفاده شود.


    3- ميتوان بجای رب گوجه از يک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده كرد.


    4- برای سرخ كردن از ظرف كوچک و گود استفاده شود براي صرفه جويی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد.


    .


    دستور پخت سس فلافل


    يك عدد سيب زمينی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد. اين دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان كنيد.


    ================================


    طرز تهیه فلافل بندری


    مواد لازم:


    تخم مرغ: 1 عدد


    سیب زمینی: 1 عدد


    نخود: یک فنجان


    فلفل: یک چهارم قاشق سوپخوری


    فلفل قرمز: قدری


    .


    طرز تهیه:


    48 ساعت نخود را در آب خیس کنید، البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود. بعد آن را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.


    .


    طرز تهیه فلافل (به صورت دیگر)


    مواد لازم:


    نخود 500 گرم


    تخم مرغ 3 تا 4 عدد


    گشنیز 250 گرم


    زیره ی كوبیده 1 قاشق سوپخوری


    فلفل قرمز كوبیده 1 قاشق چایخوری


    آرد گندم 3 تا 4 قاشق سوپخوری


    آبلیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری


    روغن مایع برای سرخ كردن به مقدار لازم


    نمك به قدر كافی


    .


    طرز تهیه:


    نخود را بپزید. (بهتر است نخود را قبلاً خیس كنید تا زودتر بپزد، در هر حال نخود باید كاملاً پخته شود و آبش به خورد آن برود). سپس آن را در حالی كه هنوز گرم است چرخ كنید تا كاملاً مانند پوره نرم و لطیف شود. گشنیز را تمیز كرده و بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز كشیده شد آن را ریز خرد كنید. تخم مرغ ها را با زیره و كمی نمك و فلفل قرمز یا فلفل سیاه (در صورت استفاده از فلفل سیاه یك قاشق چایخوری زعفران هم در كمی آب جوش حل كرده به كار ببرید). داخل پوره نخود بریزید و مایه را خوب مخلوط كنید.


    .


    بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه ی مناسبی بریزید و آن را داغ كنید تا حدی كه دود نكند. از مایه ی تهیه شده گلوله هایی به اندازه ی یك تخم مرغ بردارید و آنها را در آرد غلطانیده و همه را با دست صاف و گرد كنید. باید دقت كنید كه سطح گلوله ها كاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بیندازید. حرارت را كمی ملایم كنید. وقتی یك طرف طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.


    ================================


    آموزش و طرز تهیه فلافل عربی (اصل)


    مواد لازم:


    380 گرم باقلای خشک


    380 گرم نخود


    2 حبه درشت سیر كوبیده


    یک عدد درشت پیاز ( ریز خرد شده)


    4 عدد بزرگ پیازچه (ریز خرد شده)


    فلفل سبز قلمی تند


    یك قاشق غذاخوری بیكینگ پودر


    3 قاشق غذاخوری آرد یک فنجان


    جعفری خرد شده یك قاشق مرباخوری


    پودر تخم گشنیز 5/1 قاشق مرباخوری


    پودر زیره سبز به اندازه لازم


    نمك و فلفل به اندازه لازم


    روغن برای سرخ كردن فلافل


    .


    طرز تهیه:


    باقلا و نخود را از قبل خیس می كنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می كنیم و با گوشت كوب یا خردكن برقی به طور كامل خرد می كنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه كرده و دوباره له می كنیم تا نرم شود و می گذاریم یك ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یك سینی می چینیم و می گذاریم یك ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم تا طلایی شود. توجه: – باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده كرد كه در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.


    .


    نكات تغذیه ای:


    فلافل یك نوع غذای لبنانی است كه برای افراد گیاهخوار غذای مناسبی می باشد. این غذا به علت داشتن حبوبات به خصوص نخود، پروتئین را در حد كافی و نیاز بدن تامین می كند. نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یك برس زبر، سیستم گوارشی را پاك می كند. این نوع فیبر، گلوكز (قند) و كلسترول خون را كاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی كم می كند.



    از سری آموزشهای آشپزی Ashpazi این سری Felafel


    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی