close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ی مرغ اسپایسی طرز تهیه ی مرغ اسپایسی طرز تهیه ی مرغ اسپایسی
جمعه 30 شهریور 1397
مرغ 1 عدد . پودر سوخاری 2 لیوان . آرد گندم 1 لیوان 

ادویه ( مخلوط نمک ، فلفل ، دارچین ، پودر سیر ) 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو 2 قاشق غذاخوری 

طرز تهیه‌ : مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید سپس تکه های مرغ را با 2 لیوان و کمی نمک و فلفل بپزید ( نیم پز کنید ) سپس مرغ های نیم پز شده را درون مخلوط ادویه ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، دارچین ) بغلطانید و 10 دقیقه بگذارید مرغ درون ادویه بماند. 



تکه های مرغ را درون سبدی توری بریزید ( سبدهای مخصوص سرخ کردن ) ، درون ظرف بزرگی آب یخ بریزید ( آب باید همراه با تکه های یخ باشد ) سپس سبد حاوی مرغ ها را به مدت 5 ثانیه درون آب یخ فرو ببرید ت
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
جای تبلیغات شما
عشقــــ...!
و عشق را 
کنار تیرک راه بند
تازیانه می زنند
عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد...
روزگار غریبی است نازنین...
آنکه بر در می کوبد شباهنگام
به کشتن چراغ آمده است 
نور را در پستوی خانه نهان باید کرد
عشقــــ که زوری نیست...♡

لایق وفا باشی او جفا کند سخت است

مثل یک غریبه اگر با تو تا کند سخت است

 مست دیدنش بشوی، غرق بوسه اش بکنی

 او برای یک لبخند پا به پا کند سخت است

 اسم کوچکش دایم ذکر هر شبت باشد

 او به نام فامیل ت اکتفا کند سخت است

 عاشقی که زوری نیست، چاره غیر دوری نیست!

 او برای این دوری هی دعا کند سخت است...

دوستت دارم....

حتی یک بار نگفتی: دوستت دارم 


فکر کن...! کنکور بدهی اما نتیجه اش اعلام نشود! 

پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 331
  • کل نظرات : 137
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 112
  • افراد آنلاین : 1
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 117
  • گوگل امروز : 1
  • آی پی امروز : 16
  • بازدید دیروز : 320
  • گوگل دیروز : 9
  • آی پی دیروز : 69
  • بازدید هفتگی : 2,225
  • بازدید ماهانه : 11,484
  • بازدید سالانه : 44,568
  • بازدید کل : 575,641
  • اطلاعات
  • امروز : جمعه 30 شهریور 1397
  • آی پی شما : 54.198.103.13
  • مرورگر شما :
اتاق آرزو
تنهایے

تنـہــایے بــכ اωـت! 

امـا بـכتـر از آن، 

ایـטּ اωـت ڪـہ بـפֿـواهے تنــہــایے ات را با آכҐ هـاے مجـازے پر ڪنـے؛ 

آכҐ هایے ڪــہ بـوכ و نبـوכشاטּ بـہ روشـטּ یا פֿـامـوش بوכטּ یڪ چراغبـωـتگے כارכ !

نیستی...

میان این همه مهمان ، 


چقــدر تنهایم ! 

وقتی ، 

در بین این همه کفش ... 

کفش های تو 

.... نیست ! 

بال های عاشق من...

آن پرنده که در آسمان می بینی کبوتر نیست ! 


" دوستت دارم "های جَلد من است که دارد بال بال می زند... 

نظر سنجی
چند سالتونه؟






نظر سنجی
چه مطالبی مورد پسندتون هستند؟









نظر سنجی
موقع تنهایی موسیقی های کدوم رپر رو گوش میدید؟







خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

آرشیو ماهانه
هایپرتمپ دات آی آر
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
طرز تهیه ی مرغ اسپایسی
  • تعداد بازدید : 426
  • طرز تهیه ی مرغ اسپایسی

    مرغ 1 عدد . پودر سوخاری 2 لیوان . آرد گندم 1 لیوان 


    ادویه ( مخلوط نمک ، فلفل ، دارچین ، پودر سیر ) 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو 2 قاشق غذاخوری 


    طرز تهیه‌ : مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید سپس تکه های مرغ را با 2 لیوان و کمی نمک و فلفل بپزید ( نیم پز کنید ) سپس مرغ های نیم پز شده را درون مخلوط ادویه ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، دارچین ) بغلطانید و 10 دقیقه بگذارید مرغ درون ادویه بماند. 




    تکه های مرغ را درون سبدی توری بریزید ( سبدهای مخصوص سرخ کردن ) ، درون ظرف بزرگی آب یخ بریزید ( آب باید همراه با تکه های یخ باشد ) سپس سبد حاوی مرغ ها را به مدت 5 ثانیه درون آب یخ فرو ببرید تا به مرغ ها شوک وارد شود. 


    آرد و پودر سوخاری را درون کاسه ای با فلفل و پودر سیر و هر ادویه دیگری که دوست دارید مخلوط کنید ؛ مرغ ها را پس از شوک دادن درون مخلوط آرد و ادویه بغلطانید سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا مرغ ها طلایی و برشته شوند. 




    مرغ ها را پس از خروج از روغن روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی برود سپس درون ظرف بریزید و بهمراه افزودنی های دلخواه سرو کنید. 




    نکته ها : چنانچه از سینه مرغ استفاده میکند نیازی به پخت اولیه ( نیم پز کردن ) نمیباشد و فقط باید سینه مرغ را کاملا باز کنید ، برای ادویه میتوانید از انواع چاشنی های مورد علاقه در طعم دار کردن مرغ استفاده کنید

    مطالب مرتبط
  • مطالبی که شما از آن ها خوشتان خواهد آمد...
  • نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی