close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه آبجو خانگی از دلستر
جمعه 30 شهریور 1397
روش تهیه آبجو

(تهیه شده توسط دوست عزیزم ع.س)

چند هزار سال پیش در مصر باستان از نوعی نوشیدنی تحت عنوان آب جو استفاده می شد و هم زمان با آن , مصرف یک نوشیدنی با همان خصوصیات که البته از ارزن تهیه می شد , درمیان قبایل آفریقائی رواج پیدا کرد. به تدریج این نوشیدنی الکلی در تمان نقاط دنیا رایج و در همه کشور ها تولید شد. پیش از انقلاب نوع الکی ماء الشعیردر ایران تولید می شده است

پنج شنبه 23( آپریل) روز آبجو بود و به این خاطر نتیجه تحقیقات روی آبجو و اثرات نوشیدن آن منتشر شده است. این تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن آبجو دست کم دارای 20 نکته مثبت می باشد. که قبل از ط
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
جای تبلیغات شما
عشقــــ...!
و عشق را 
کنار تیرک راه بند
تازیانه می زنند
عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد...
روزگار غریبی است نازنین...
آنکه بر در می کوبد شباهنگام
به کشتن چراغ آمده است 
نور را در پستوی خانه نهان باید کرد
عشقــــ که زوری نیست...♡

لایق وفا باشی او جفا کند سخت است

مثل یک غریبه اگر با تو تا کند سخت است

 مست دیدنش بشوی، غرق بوسه اش بکنی

 او برای یک لبخند پا به پا کند سخت است

 اسم کوچکش دایم ذکر هر شبت باشد

 او به نام فامیل ت اکتفا کند سخت است

 عاشقی که زوری نیست، چاره غیر دوری نیست!

 او برای این دوری هی دعا کند سخت است...

دوستت دارم....

حتی یک بار نگفتی: دوستت دارم 


فکر کن...! کنکور بدهی اما نتیجه اش اعلام نشود! 

پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 331
  • کل نظرات : 137
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 112
  • افراد آنلاین : 2
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 107
  • گوگل امروز : 1
  • آی پی امروز : 16
  • بازدید دیروز : 320
  • گوگل دیروز : 9
  • آی پی دیروز : 69
  • بازدید هفتگی : 2,215
  • بازدید ماهانه : 11,474
  • بازدید سالانه : 44,558
  • بازدید کل : 575,631
  • اطلاعات
  • امروز : جمعه 30 شهریور 1397
  • آی پی شما : 54.198.103.13
  • مرورگر شما :
اتاق آرزو
تنهایے

تنـہــایے بــכ اωـت! 

امـا بـכتـر از آن، 

ایـטּ اωـت ڪـہ بـפֿـواهے تنــہــایے ات را با آכҐ هـاے مجـازے پر ڪنـے؛ 

آכҐ هایے ڪــہ بـوכ و نبـوכشاטּ بـہ روشـטּ یا פֿـامـوش بوכטּ یڪ چراغبـωـتگے כارכ !

نیستی...

میان این همه مهمان ، 


چقــدر تنهایم ! 

وقتی ، 

در بین این همه کفش ... 

کفش های تو 

.... نیست ! 

بال های عاشق من...

آن پرنده که در آسمان می بینی کبوتر نیست ! 


" دوستت دارم "های جَلد من است که دارد بال بال می زند... 

نظر سنجی
چند سالتونه؟






نظر سنجی
چه مطالبی مورد پسندتون هستند؟









نظر سنجی
موقع تنهایی موسیقی های کدوم رپر رو گوش میدید؟







خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

آرشیو ماهانه
هایپرتمپ دات آی آر
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
طرز تهیه آبجو خانگی از دلستر
  • تعداد بازدید : 287459
  • طرز تهیه آبجو خانگی از دلستر

    روش تهیه آبجو


    (تهیه شده توسط دوست عزیزم ع.س)


    چند هزار سال پیش در مصر باستان از نوعی نوشیدنی تحت عنوان آب جو استفاده می شد و هم زمان با آن , مصرف یک نوشیدنی با همان خصوصیات که البته از ارزن تهیه می شد , درمیان قبایل آفریقائی رواج پیدا کرد. به تدریج این نوشیدنی الکلی در تمان نقاط دنیا رایج و در همه کشور ها تولید شد. پیش از انقلاب نوع الکی ماء الشعیردر ایران تولید می شده است


    پنج شنبه 23( آپریل) روز آبجو بود و به این خاطر نتیجه تحقیقات روی آبجو و اثرات نوشیدن آن منتشر شده است. این تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن آبجو دست کم دارای 20 نکته مثبت می باشد. که قبل از طرز تهیه با هم آنها را مرور می کنیم :


     . آبجو، ضد سکته قلبی1


    آبجو، ضد لخته شدن خون . 2


    آبجو، ضد فشار خون .3


     آبجو، ضد دیابت.4


     آبجو، دوای حافظه. 5


     آبجو، محافظ استخوان.6


    آبجو، طولانی کننده عمر .7


     آبجو، ضد اسهال. 8


    آبجو، ضد استرس . 9


     آبجو ضد سنگ کلیه و مثانه. 10


    آبجو، داروی بی خوابی.11


     آبجو ضد سرطان. 12


    آبجو، دوست پوست . 13


     آبجو ضد سرماخوردگی. 14


     آبجو، مفید برای خانم های حامله.15


     آبجو، شربت اشتها.16


     آبجو، دوای ترش کردن معده. 17


    آبجو، دافع تشنگی . 18


    آبجو، کلید لاغری . 19


     آبجو زیبا کننده مو. 20


    در آخر اینکه با تمام اینها نوشیدن هرگونه نوشیدنی الکلی اگر با اعتدال همراه نباشد، به الکلیسم می انجامد که ضایعه ای بسیار بزرگ است .


    نوشیدن مشروب در سنین پایین لطمات خطرناک و جبران ناپذیری به سلولهای مغز، اعصاب و اعضای گوارشی وارد می کند .


     



    روش تهیه :


    مواد و وسایل مورد نیاز :

     


    6عدد دلستر با هر طعمی که می خواهید ( دلستر خیلی بهتر است که بهنوش باشد )   


    4 لیوان سر ریز شکر ( ترجیحا شکر بسته بندی به خاطر نداشتن گرد و خاک )


    2 قاشق غذا خوری مخمرنان برای فرآیند تخمیر( می توان از نانوایی یا عطاری تهیه کنید ) ( ترجیحا بسته بندی )


    ظروف : (تشت یا قابلمه بزرگ – قیف – لیوان – ملاقه – قاشق و....  )


    سشوار برای خشک کردن وسایل



     


    این کار باید خیلی تمیز انجام شود پس دستهای خود را به خوبی می شوریم و سپس خشک می کنیم .


    تمام وسایل را خوب شسته و تشت (که باید طرفیت 10 لیتر را داشته باشد) را پس از شستن با آب جوش هم شستشو می دهیم و سپس با سشوار خوب خشک میکنیم .


    دلسترها را در تشت خالی می کنیم و میگذاریم کف دلستر ها کمی بخوابد سپس 4 لیوان شکر را به آرامی به آن اضافه کرده و به وسیاه ملاقه به آرامی و  خوب هم می زنیم . باید آن قدر محلول را هم بزنیم تا مطمئن شویم که تمام شکر حل شده است .


    در یک لیوان تا نصفه آب جوشیده (نه آب جوش , به حدی که دست را نسوزاند ) می ریزیم . دو قاشق مخمر را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا حل شود ( مخمر ها اگر بر روی آب می آیند باید هم بزنیم که ته نشین شوند )


    نکته : اگر آب زیاد داغ باشد ممکن است مخمرها فعال نگردند و کشته شوند و در اینصورت عملیات تخمیر صورت نگیرد .


    محلول مخمر را می گذاریم 20 دقیقه بماند ، سپس آن را داخل تشت یا قابلمه ریخته و هم می زنیم ( مخمر را که اضافه میکنید کمی رنگ محلول تغییر میکند که طبیعی است .


    برای نگهداری از آبجو، بهترین حالت استفاده از بطری 1.5 یا 2.25 لیتری نوشابه های گازدار است چون قابلیت بالایی در تحمل فشار گاز دارند، در غیر این صورت از بطری خود دلسترها استفاده میکنیم . پس به هیچ وجه نمی توانیم از ظروفی مانند بطری های آب معدنی و… استفاده کنیم چون نمی توانند فشار را تحمل کنند.


    محتوای تشت یا قابلمه را به کمک لیوان وقیف به آرامی داخل بطری ها می ریزیم تا حدی که سرشان به اندازه ی یک بند انگشت خالی بماند که اصطلاحا هد اسپیس گفته می شود . باز هم تاکید می شود دستی که به محلول می خورد، تشت یا قابلمه و ظروف نگهداری و قیف و لیوان باید خوب شسته شده باشند .


    پس از ریختن محلول داخل بطری ها در آنها را نمی بندیم . بطری ها را در حالی که درشان باز است در مکانی نسبتا گرم (حدود 30 تا 40 درجه سانتی گراد)، مثلا با فاصله از شوفاژ یا بخاری می گذاریم. باید حواسمان باشد که ذرات خارجی و آلودگی ها وارد بطری ها نشوند. مثلا گذاشتن بطری ها در کارتن ایده ی خوبی است. در ضمن بطری ها نباید بیشتر از حد مجاز گرم شوند پس باید آنها را از بخاری یا شوفاژ فاصله داد .


    پس از گذشت 24 ساعت محلول داخل بطری ها کف می کند و از آن بیرون می زند عملیات تخمیر شروع شده ممکن است محلول زودتر از 24 ساعت کف کنند. به هر حال باید 24 ساعت صبر کنیم، سپس اطراف درها را با پارچه ی تمیزی پاک کرده و در آنها را محکم می بندیم .


    وقتی در بطری ها را محکم بستیم دیگر گازی تولیدی نمی تواند از آنها خارج شود. آبجوها باید حداقل 10 روز بمانند تا آماده شوند. ممکن است در دمای بالا آبجو ها ظرف یک هفته برسند و یا ممکن است این اتفاق در دمای پایین 20 روز طول بکشد. اما باید توجه داشت که نباید به منظور آماده شدن سریع تر آبجو ها آنها را بیش از حد گرم کنیم و به منبع گرما نزدیک کنیم زیرا احتمال انفجار بطری ها در این صورت بالا می رود اما بعد از گذشت چند روز در صورتی که در فصل گرم قرار نداشتید مس توانید از حمام آب گرم نیز استفاده کنید باز هم تاکید میشود که بیش از حد نباید بطری ها گرم شوند .


    در هفته ی اول تخمیر آبجوها باید هر روز به بطری ها سر بزنیم و گاز آنها را خارج کنیم . این کار باید به گونه ای صورت بگیرد که به هیچ عنوان هوا وارد بطریهای آبجو نشود ( خیلی خیلی مهم ) . زیرا در این صورت آبجوها ترش خواهند شد. به این منظور روزی یک بار در بطری ها را شل می کنیم تا گاز آنها کم شود. این کار را چند بار انجام می دهیم و اجازه نمی دهیم کف آبجو به در بطری برسد و خارج شود تا فشار گاز درون بطری کم شود. بطری ها به دلیل وجود فشار بسیار زیاد احتمالا ورم خواهند کرد و سطح آبجو در آنها پایین می رود. ولی ورم کردن بطری ها نگرانی بابت انفجار آنها به وجود نمی آورد و تنها خطر از جانب در بطری ها است که ممکن است در اثر باز و بسته شدن زیاد هرز شوند یا شل بسته شده باشند. ولی به هر حال اگر به بطری ها سر نزنیم مخصوصا در دو روز اول بطری ها مطمئنا منفجر خواهند شد . دقت کنید ترس از انفجار بطری ها نباید باعث شود که در آنها را زیاد باز و بسته کنیم. هر 24 ساعت یک بار کافی است ( ولی در 2 روز اول  بهتر است این کار را پس از گذشت 12 ساعت بکنیم )


    این نکته مهم را هم  به خاطر داریم که در طول عملیات هواگیری در بطری ها به هیچ وجه نباید کاملا باز شود یا هوا بکشد .


    پس از گذشت حدود 10 روز وقتی بطری ها را هوا گیری می کنیم متوجه می شویم که مثل دفعات قبلی هنگام انجام این کار ,  مخمرهایی که ته ظرف رسوب کرده اند بلند نمی شوند . اصطلاحا لرد آبجو نمی جوشد , حالا آبجو ها رسیده اند. در آنها را باز کرده، یک قاشق غذاخوری شکر داخل هر یک ریخته و آنها را درون یخچال می گذاریم . ( برای ریختن شکر باید حتما دو نفر باشید زیرا به هنگام اضافه کردن شکر , وقتی شکر را اضافه میکنید آبجو به شدت می جوشد , پس یک نفر باید  شکر را اضافه کرده و نفر بعد خیلی سریع درب آبجو را ببندد , در غیر اینصورت آبجو میجوشد و میریزد و زحمت هایتان به هدر میرود چرا که بخش زیادی از آن به هدر رفته است )


    خوب است آبجوها قبل از باز کردن در بطری حدود یک هفته در دمای عادی بمانند تا جا بیافتند. ولی این زمان نباید بیشتر از یک هفته شود چون ممکن است خراب شوند .


    این آبجو بین 8 تا 15 درصد الکل خواهند داشت. همچنین گاز آن خیلی بیشتر از آبجو کارخانه ای است، بهتر است پس از ریختن آنها در لیوان کمی یخ به آنها اضافه کنیم و بگذاریم چند دقیقه بمانند که گاز آنها کم شود .


    این آبجو را با هر طعمی که میخواهید میتوانید تهیه و تخمیر کنید . اما از طعم های فوق العاده خوشمزه آن میتوان به لیمو و توت فرنگی و هلو اشاره کرد .


    منتظر دست آورد های بعدی ما باشید


    نوش جان


     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.
  • این نظر توسط Pooya در تاریخ 1395/10/24 و 18:42 دقیقه ارسال شده است

    سلام من اگه بخوام تو یک بطری درست کنم چقدر باید مخمر و شکر بریزم

    این نظر توسط محسن در تاریخ 1395/10/16 و 11:40 دقیقه ارسال شده است

    سلام دوستان وقت بخیر.من ابجو درست کردم و قفل هوا هم براش ساختم ولی هوایی ازش خارج نشده یعنی هر وقت رفتم ببینم حالت عادی داشته و الان 13 روزه ک میگذره از زمان ساختش!!!!!!کسی میتونه کمکم کنه 09355530770 ممنون میشم

    این نظر توسط محمد در تاریخ 1395/10/13 و 11:46 دقیقه ارسال شده است

    سلام.میخوام ابجودرست کنم یه نفر کمکم کنه اینم شمارم لطفن یه نفربهم زنگ بزنه 09153528160 محمد

    این نظر توسط مهرداد در تاریخ 1395/10/11 و 17:14 دقیقه ارسال شده است

    سلام
    نمی شه تو زود پز درست کرد؟
    خیلی راحت تر می شه
    😐

    این نظر توسط Aria در تاریخ 1395/9/20 و 10:20 دقیقه ارسال شده است

    سلام.من تمام مراحل را انجام. دادم فقط اينكه زودتر از ٢٤ساعت شروع به كف كردن كرده يعني همون ساعت اوليه ،آيا مشكلي داره؟

    این نظر توسط میلاد در تاریخ 1395/9/16 و 2:35 دقیقه ارسال شده است

    سلام و خسته نباشید . من میخواستم این روش رو با قفل هوا تو بطری ۱.۵ لیتری نوشابه انجام بدم تا نیازی ب باز کردن درب نباشه و مشکل هرز شدن هم از بین میره. میخواستم بدونم فرقی داره یا نه .

    این نظر توسط amir در تاریخ 1395/9/12 و 13:07 دقیقه ارسال شده است

    سلام دوستان خوبین من تو بطری دلسر درس کردم طبق موارد گفته شده ولی بطریا داشتن میترکیدن خالیشون کردم تو دبه درشو چفت بستم گذاشتم پشت بخاری الانم دارا میرسه جالبه مخمرمم از نونوایی گرفتم شما هم از نونوایی بگیرین چون ماله اونا صد در صد کار میکنه از بربری فروشی بگیرین ماله اونا سری فعال میشه چون باید بربری پوف کنه صد در صده نگران نباشین برا من که جواب داد مثل قرص جوشان کف کرده بود بعد بیس دقیقه کاملا بویه ابجو میده واقعا بویه ابجو میده بعد یه روز

    این نظر توسط amir در تاریخ 1395/9/12 و 13:07 دقیقه ارسال شده است

    سلام دوستان خوبین من تو بطری دلسر درس کردم طبق موارد گفته شده ولی بطریا داشتن میترکیدن خالیشون کردم تو دبه درشو چفت بستم گذاشتم پشت بخاری الانم دارا میرسه جالبه مخمرمم از نونوایی گرفتم شما هم از نونوایی بگیرین چون ماله اونا صد در صد کار میکنه از بربری فروشی بگیرین ماله اونا سری فعال میشه چون باید بربری پوف کنه صد در صده نگران نباشین برا من که جواب داد مثل قرص جوشان کف کرده بود بعد بیس دقیقه کاملا بویه ابجو میده واقعا بویه ابجو میده بعد یه روز

    این نظر توسط فاطمه در تاریخ 1395/9/10 و 13:51 دقیقه ارسال شده است

    اقا سینا مخمر تون خوب نبوده چون وقتی تو لیوان میریزین و قاطی میکنین بعد بیست دقیقه باید مثل قرص جوشان کف کنه اگ نکنه همه پولایی ک دادین هدر رفته

    این نظر توسط sajad در تاریخ 1395/8/17 و 11:24 دقیقه ارسال شده است

    سلام خدمت adminعزیز میخواستم ببینم چجوری آخر کار چجوری مخمر ته ظرف رو جدا کنم که قاطی نشه؟ممنون


    برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی