close
تبلیغات در اینترنت
, بستنی زعفرانی , بستنی زعفرانی خانگی , بستنی زعفرانی سنتی , بستنی زعفرانی ثعلب , بستنی زعفرانی در بارداری , بستنی زعفرانی با خامه , بستنی زعفرانی طرز تهیه , بستنی زعفرانی در منزل , بستنی زعفرانی میهن , بستنی زعفرانی ساده , من عاشق بستنی زعفرانی ام , انواع بستنی زعفرانی , اموزش بستنی زعفرانی , آموزش بستنی زعفرانی , بستنی زعفرانی با بستنی وانیلی , خوردن بستنی زعفرانی در بارداری , طرز تهیه بستنی زعفرانی با تصویر , تهیه بستنی زعفرانی , تولید بستنی زعفرانی , خواص بستنی زعفرانی , خوردن بستنی زعفرانی در دوران بارداری , طرز تهیه بستنی زعفرانی در منزل , دستور بستنی ز
چهارشنبه 24 مرداد 1397
 , بستنی زعفرانی , بستنی زعفرانی خانگی , بستنی زعفرانی سنتی , بستنی زعفرانی ثعلب , بستنی زعفرانی در بارداری , بستنی زعفرانی با خامه , بستنی زعفرانی طرز تهیه , بستنی زعفرانی در منزل , بستنی زعفرانی میهن , بستنی زعفرانی ساده , من عاشق بستنی زعفرانی ام , انواع بستنی زعفرانی , اموزش بستنی زعفرانی , آموزش بستنی زعفرانی , بستنی زعفرانی با بستنی وانیلی , خوردن بستنی زعفرانی در بارداری , طرز تهیه بستنی زعفرانی با تصویر , تهیه بستنی زعفرانی , تولید بستنی زعفرانی , خواص بستنی زعفرانی , خوردن بستنی زعفرانی در دوران بارداری , طرز تهیه بستنی زعفرانی در منزل , دستور بستنی ز
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
جای تبلیغات شما
عشقــــ...!
و عشق را 
کنار تیرک راه بند
تازیانه می زنند
عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد...
روزگار غریبی است نازنین...
آنکه بر در می کوبد شباهنگام
به کشتن چراغ آمده است 
نور را در پستوی خانه نهان باید کرد
عشقــــ که زوری نیست...♡

لایق وفا باشی او جفا کند سخت است

مثل یک غریبه اگر با تو تا کند سخت است

 مست دیدنش بشوی، غرق بوسه اش بکنی

 او برای یک لبخند پا به پا کند سخت است

 اسم کوچکش دایم ذکر هر شبت باشد

 او به نام فامیل ت اکتفا کند سخت است

 عاشقی که زوری نیست، چاره غیر دوری نیست!

 او برای این دوری هی دعا کند سخت است...

دوستت دارم....

حتی یک بار نگفتی: دوستت دارم 


فکر کن...! کنکور بدهی اما نتیجه اش اعلام نشود! 

پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 331
  • کل نظرات : 137
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 110
  • افراد آنلاین : 3
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 237
  • گوگل امروز : 1
  • آی پی امروز : 66
  • بازدید دیروز : 336
  • گوگل دیروز : 10
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید هفتگی : 1,032
  • بازدید ماهانه : 6,219
  • بازدید سالانه : 23,737
  • بازدید کل : 554,810
  • اطلاعات
  • امروز : چهارشنبه 24 مرداد 1397
  • آی پی شما : 54.198.41.76
  • مرورگر شما :
اتاق آرزو
تنهایے

تنـہــایے بــכ اωـت! 

امـا بـכتـر از آن، 

ایـטּ اωـت ڪـہ بـפֿـواهے تنــہــایے ات را با آכҐ هـاے مجـازے پر ڪنـے؛ 

آכҐ هایے ڪــہ بـوכ و نبـوכشاטּ بـہ روشـטּ یا פֿـامـوش بوכטּ یڪ چراغبـωـتگے כارכ !

نیستی...

میان این همه مهمان ، 


چقــدر تنهایم ! 

وقتی ، 

در بین این همه کفش ... 

کفش های تو 

.... نیست ! 

بال های عاشق من...

آن پرنده که در آسمان می بینی کبوتر نیست ! 


" دوستت دارم "های جَلد من است که دارد بال بال می زند... 

نظر سنجی
چند سالتونه؟






نظر سنجی
چه مطالبی مورد پسندتون هستند؟









نظر سنجی
موقع تنهایی موسیقی های کدوم رپر رو گوش میدید؟







خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

آرشیو ماهانه
هایپرتمپ دات آی آر
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
طرز تهیه ی بستنی زعفرانی خانگی
  • تعداد بازدید : 296
  • طرز تهیه ی بستنی زعفرانی خانگی

    بستنی سنتی 


    مواد لازم :


    شیر پر چرب یک لیتر


    شکر 400 گرم


    ثعلب یک قاشق غذاخوری سرخالی


    گلاب یک دوم پیمانه


    خلال پسته به میزان لازم


    خامه و زعفران به میزان لازم



    قبل از هر کاری 100 گرم خامه را تو یک کیسه فریزر خالی می کنید و با دست خوب پهنش می کنید به قطر یک تا دو میل بیشتر نشه که موقع خوردن اذیت می کنه و بذارید تو فریزر تا ببنده اگر مایل هستید بیشتر خامه استفاده کنید .


     شیر را میذاریم یک کم گرم بشه کم نه زیاد همین که از دمای یخچال بیرون بیاد کافیه.شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم و خوب به هم میزنیم اگر این کار را نکنین وقتی ثعلب را تو شیر ریختیم گلوله گلوله میشه و کار میده دستمون حالا بیا و مخلوطش کن کلی دردسر داره.


    وقتی شکر و ثعلب خوب مخلوط شدن مثل زمانی که میخوایم کیک درست کنیم آرد را به تدریج میریزیم اینجا هم همین کار را


    می کنیم به آرامی و به تدریج شکر را به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی میزنیم بعد دوباره شکر و هم زدن .


     این مایه باید خوب زده بشه طوری که تغییر شکل شیر را کاملا حس می کنید همینطور که تو عکس می بینید شیر کشدار شده  وقتی مقداری شیر را از بالا بریزید سریع نمی ریزه و کش میاد البته هنوز خیلی رقیقه و کار داره تا بستنی بشه .

     


    تو این مرحله گلاب و زعفران را بهش اضافه می کنیم زعفران به کرم خودتون بستگی داره که چقدر بخواین زرد بشه فقط


    حواستون باشه که بعد از بستن بستنی رنگش روشنتر میشه بنابراین از اون رنگی که مد نظرتون هست یک کم بیشتر باید


    بهش زعفرون بزنید .

     

    این عکس را گرفتم که تقریبا متوجه بشید قدیم به چه صورت بستنی را درست میکردن .

     

    خب مایه ما به مرحله ای رسیده که باید بهش سرما بدیم کسانی که بستنی ساز دارن این مایه را بریزن تو مخزن بستنی سازشون درش را ببندن اگر یخ لازم داره بریزن دورش اگر نه که هیچ و روشنش کنند به مدت 40 تا 50 دقیقه بعد درش بیارن بهش خلال پسته و خامه خرد شده اضافه کنند و بذارن تو یخچال بعد از 7 تا 8 ساعت بستنی آماده خوردنه .دوستانی که بستنی ساز ندارن مایه را تو همین ظرفی که هست بذارن تو جا یخی یا فریزر و هر 5 دقیقه یک بار درش بیارن و با همزن دستی مخلوطش کنند تا یخ نزنه تمام لایه ای را که اطراف ظرفتون بسته را کاملا مخلوط کنید کمی طول میکشه ولی میارزه خسته نشید بعدش که میخورینش بازم هوس می کنید درستش کنین .وقتی بست و به این حالت که تو عکس می بینید رسید  کافیه چون دیگه یخ نمیزنه .

     

    بهش خلال پسته هر چقدر که دوست دارین اضافه کنید خامه ای را که تو فریزر گذاشتین در بیارین و بریزین روی بستنی و با


    قاشق خردش کنید و مخلوطش کنید .


    بذارید 7 تا 8 ساعت تو فریزر بمونه بعد در کنار خانواده نوش جون کنید .

     

    منبع:تبیان

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی