مقاله کامل آموزش xml
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
صفحه اصلی انجمن ورود عضویت خوراک نقشه تماس با ما
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلیبرنامه نویسیمقاله کامل آموزش xml

تعداد بازدید : 643
نویسنده پیام
admin آفلاین



ارسال‌ها : 468
عضويت : 18 /1 /1394
محل زندگي : Tehran
سن : 20
تشکر ها: 318
تشکر شده : 323
مقاله کامل آموزش xml


در بخش آموزش XML سعی می کنیم بخش عناصر کلیدی مرتبط با تکنولوژی XML را تشریح و ارتباط آنها را بیان کنیم و جایگاه هر یک از آنها برای پیاده کنندگان و طراحان برنامه های اطلاعاتی تشریح کنیم.XML تشکیل شده از Extensible ، Markup و Language به معنی زبان فرامتنی می باشد و زبان فرامتنی در اصطلاح به زبانی گفته می شود که با استفاده از یکسری علام و یا نشانه ها ، به کاربر و یا هر برنامه دیگری که اطلاعات به آن وارد می شود ، می فهماند که اطلاعات را چگونه ویرایش و یا استفاده نماید و به طور کل یک سیستم ذخیره اطلاعات است که میتوان در زمینه های مختلف تعمیمش داد.




XML زبانی است که امکان ذخیره دادههای ساختیافته را فراهم میکند. دادههای ساختیافته به دادههایی گفته میشود که قسمتهای مختلف آن قابل تفکیک و ساختاربندی باشد. تفاوت اصلي XML با HTML در اين است كه XML سعي دارد دادهها را طوري نشانهگذاري كند كه معناي آنها حفظ شود و در حاليكه HTML دادهها را طوري نشانهگذاري ميكند كه قابل نمايش براي مرورگرها باشد. در واقع تاكيد XML بر روي معناي دادههاست در حاليكه تاكيد HTML بر نمايش داده ميباشد ، همچنین به XML یک زبان قابل توسعه می گویند ، چون شما می توانید هر چه قدر که نیاز داشته باشید ، برای خود تگ های جدید ایجاد نمایید .XML در حیطه های مختلف در توسعه وب به کار می رود بنابراین تسلط بر زبان XML می تواند در طراحی سایت بسیار موثر باشد .

پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 - 14:40
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: bita &
admin آفلاین



ارسال‌ها : 468
عضويت : 18 /1 /1394
محل زندگي : Tehran
سن : 20
تشکرها : 318
تشکر شده : 323
پاسخ : 1 RE مقاله کامل آموزش xml :



XML چیست ؟


برای اینکه بفهمیم XML چیست ابتدا باید بدانیم XML از چه کلماتی تشکیل شده است.ما سعی می کنیم در این مقاله عناصر کلیدی مرتبط با تکنولوژی XML را تشریح و ارتباط آنها را بیان کنیم و جایگاه هر یک از آنها برای پیاده کنندگان و طراحان برنامه های اطلاعاتی تشریح کنیم.زبان XML تشکیل شده از Extensible ، Markup و Language می باشد و به طور کل یک سیستم ذخیره اطلاعات است که میتوان در زمینه های مختلف تعمیمش داد.




در ابتدا باید بدانیم XML برای شرح و بیان اطلاعات طراحی شده است و HTML برای نمایش دستورات نوشته شده استفاده می شود.لازم است بدانید که XML يك Markup Language مانند HTML است.
XML زير مجموعه ساده شدهاي از زبان SGML ميباشد. SGML يك زبان عمومي و پيچيده براي نشانهگذاري دادههاست كه در دهه 80 بوجود آمد و پدر زبانهاي نشانهگذاري محسوب ميشود. از آنجایی که SGML قابلیتهای زیادی داد زبان پیچیده ای هم محسوب می شود بنابراین انجمن وب XML را جانشین آن کرد زیرا این زبان ساده تر می باشد.

پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 - 14:41
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: bita /
admin آفلاین



ارسال‌ها : 468
عضويت : 18 /1 /1394
محل زندگي : Tehran
سن : 20
تشکرها : 318
تشکر شده : 323
پاسخ : 2 RE مقاله کامل آموزش xml :

تفاوت بین XML و HTML


در این بخش از آموزش XML می خواهیم تفاوت بین XML و HTML را بیان کنیم .
XML زبانی است که امکان ذخیره دادههای ساختیافته را فراهم میکند. دادههای ساختیافته به دادههایی گفته میشود که قسمتهای مختلف آن قابل تفکیک و ساختاربندی باشد . تفاوت اصلي XML با HTML در اين است كه XML برای حمل اطلاعات طراحی شده است كه معناي آنها حفظ شود و در حاليكه HTML دادهها را طوري نشانهگذاري ميكند كه قابل نمايش براي مرورگرها باشد . HTML برای نمايش اطلاعات و XML برای شرح و حمل و نقل اطلاعات است.
درک اینکه XML یک جایگزین برای HTML نیست خیلی مهم است . در آینده گسترش وب احتمال داده میشود که XML برای شرح اطلاعات به کار خواهد رفت،درحالیکه که HTML برای فرمت و نمایش اطلاعات به کار خواهد رفت . شاید این بهترین تعریف از XML باشد: ابزاری مستقل از سخت افزار و نرم افزار برای انتقال اطلاعات است

پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 - 14:42
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: bita /
admin آفلاین



ارسال‌ها : 468
عضويت : 18 /1 /1394
محل زندگي : Tehran
سن : 20
تشکرها : 318
تشکر شده : 323
پاسخ : 3 RE مقاله کامل آموزش xml :


کاربرد XML


در این قسمت از آموزش XML ، کاربرد XML را توضیح می دهیم.
از آنجایی که از xml بیشتر برای نگهداری و یا انتقال اطلاعات استفاده می شود در این مقاله سعی شده تا با مهمترین کاربردهای زبان xml شما را آشنا کنیم.
شما با استفاده از xml می توانید اطلاعات را در یک فایل جداگانه XML ذخیره نمایید . سپس توجه و تمرکز خود را در HTML بر روی ظاهر و نحوه نمایش اطلاعات قرار داده و هر بار که اطلاعات تغییر کرد ، فایل XML را مستقل از فایل HTML آپدیت می کنید .
با حجم کمی از کدنویسی به زبان جاوا اسکریپت ، می توانید به راحتی اطلاعات فایل XML را خوانده و در فایل HTML نمایش دهید .




از دیگر کاربردهای xml اشتراک گذاری اطلاعات می باشد.
xml اطلاعات را به صورت ساذه و بدن قالب بندی خاصی در خود ذخیره می نماید که این کار باعث می شود مستقل از نرم افزار و سخت افزار عمل کند.این خاصیت باعث می شود تا اطلاعاتی را که بین سیستم های مختلف به اشتراک گذاشته می شود ، همه به صورت XML باشند ، تا به عنوان یک زبان مشترک و ساده بین آنها عمل نماید .
این زبان نیز انتقال اطلاعات را بین سیستم های مختلف ساده می کند،با توجه به این نکته کهبر روی اینترنت سرورها با سیستم عامل ها و نرم افزارهای مختلف و گاها ناسازگار وجود دارند .
انتقال اطلاعات به زبان ساده و مشترک XML ، می تواند توسط هر گیرنده یا فرستنده ای بر روی وب به راحتی خوانده و ترجمه شود
همچنین XML ارتقا به نرم افزار و سخت افزار بالاتر را راحت می کند زیرا ارتقا به نرم افزار یا سخت افزار بالاتر ، کاری بسیار وقت گیر بوده و باید مقدار زیادی اطلاعات جابه جا شوند . در این حتی ممکن است ، اطلاعات ناسازگار از بین بروند .
اما اگر اطلاعات را به زبان XML نگهداری کنیم ، فارغ از سخت افزار و نرم افزار بوده و در ارتقاء بسار راحت عمل کرده و هم اینکه به صورت متن ساده است
XML برای طراحی ابزارها و زبان های جدید به کار می رود .زبان ها و سرویس های جدیدی وجود دارد که به وسیله زبان XML و بر مبنای آن ایجاد شده اند . برخی از این سرویس ها عبارتند از:سرویس rss , سرویس wsdl و سرویس soap

پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 - 14:43
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: bita /
admin آفلاین



ارسال‌ها : 468
عضويت : 18 /1 /1394
محل زندگي : Tehran
سن : 20
تشکرها : 318
تشکر شده : 323
پاسخ : 4 RE مقاله کامل آموزش xml :

نرم افزارهای ویرایشگر XML چیست ؟


در این قسمت از آموزش XML ویرایشگرهای XML را برای شما توضیح می دهیم.
اگر خواستار کار با XML به صورت پیشرفته هستید باید با انواع ویرایشگرها در XML آشنایی پیدا کنید.می توانید فایل های XML را با نرم افزارهای واژه پرداز ساده مثل Notepad ویندوز نیز بنویسید ولی اگر بخواهید پروژه ههای عظیمی را تولید کنید می توانید از نرم افزارها به کار ببرید.
چرا که قابلیت شناسایی تگ های XML را نداشته و امکان مرتب سازی به صورت اتوماتیک در آنها وجود ندارد . همچنین نمی توانند در نوشتن کد به شما کمک کرده یا ایرادهای کدنویسی تان را به شما اعلام نماید .
از XML می توان در نوشتن برنامه های WSDL , SOAP , RSS و ... استفاده کرد . با استفاده از ویرایشگر می توان ایرادهای احتمالی کدها را شناسایی کنید و از بین برد و یا سند خود را بر مینای یک سند DTD اعتبار سنجی کنید . یک ویرایشگر کد XML باید دارای ویژگی های زیر باشد :


√ تگ های انتهایی را به صورت اتواتیک به تگ ابتدای ایجاد شده اضافه نماید .
√ شما را مجبور سازد تا کد XML معتبر و بدون ایراد بنویسید .
√ سند XML شما را بر طبق مشخصات DTD اعتبار سنجی کند .
√ بهتر است کدها را به صورت رنگی نمایش داده تا خوانایی و زیبایی کد بالاتر رود .
به عنوان یک ویرایشگر خوب می توان از برنامهی ویژوال استودیو استفاده کرد زیا این برنامه امکانت مناسبی را برای کار با فیل های XML را در اختیار کاربراقرار می دهد اما یک نرم افزار تخصصی XML به نام XmlSpy وجود دارد که دارای ویژگی منحصر به فرد و بالایی برای کار با XML است . ویزگی های این برنامه شامل :
• در دو نسخه 32 و 64 بیتی موجود است .
• کدهای XML را به صورت رنگی و خوانا نمایش می دهد .
• دارای قابلیت اصلاح خطاها و خطایاب اتوماتیک است .
• دارای امکان اتصال و ارسال اطلاعات به پایگاه داده است .
• از HTML 5 و CSS 3 پشتیبانی می کند .
• دارای ویرایشگرهایی مجزا برای کار با SOAP ، XQuery ، XSLT و ... است .
• دارای قالب ها و نمونه های آماده کدهای XML است .
توجه داشته باشید که این برنامه اپن سورس بوده و به راحتی می توانید آن را دانلود

پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 - 14:44
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: bita /
admin آفلاین



ارسال‌ها : 468
عضويت : 18 /1 /1394
محل زندگي : Tehran
سن : 20
تشکرها : 318
تشکر شده : 323
پاسخ : 5 RE مقاله کامل آموزش xml :

ساختار Syntax دستوری در زبان XML


در این قسمت از آموزش XML ، ساختار دستوری Syntax در XML را توضیح می دهیم.
ابتدا موارد و نکات مهم در کدهای XML را توضیح می دهیم.در XML تمامی تگ ها به تگ انتهایی منتهی می شوند.تنها تگی که در XML که دارای تگ پایانی نیست ، تگ تعریف ورژن XML یا Declration است که برای تعیین نسخه XML در ابتدای اسناد XML قرار می گیرد . این تگ دارای تگ پایانی نیست . به دستور زیر توجه فرمایید :


کد:
کد:

< ?xml version="1.0" encoding="utf-XML" ? >



همچنین تگ های XML به حروف بزرگ و کوچک حساس هستند برای مثال تگ < Letter > با < letter > متفاوت است . همچنین تگ ابتدایی و انتهایی باید دارای حروف بزرگ و کوچک یکسانی باشند ، در غیر اینصورت error رخ خواهد داد .به مثال زیر توجه نمایید :


کد:
کد:

< from > This is NOT Ok ! < /From > < from > This is Ok ! < /from >




تگ های XML باید به طور صحیح و ترتیب مشخص قرار بگیرند . تگ های XML باید به ترتیب مشخص تعریف شوند و هر تگ قبل از اینکه تگ دیگری شروع شود ، بسته شده و یا کل تگ جدید را درون خود جای دهد . برای درک بهتر به مثال های زیر دقت نمایید :


کد:
کد:


< b > < i > This is NOT Ok ! < /b > < /i > .

کد بالا اشتباه بوده و ترتیب باز و بسته شدن تگ ها درست رعایت نشده است


کد:
کد:

< b > < i > This is Ok ! < /i > < /b > .


کد بالا صحیح است و ترتیب باز و بسته شدن تگ ها درست می باشد


تمامی اسناد XML باید دارای یک تگ root یا مادر باشند . تمامی اسناد XML باید دارای یک تگ root یا مادر باشند و سایر تگ های دیگر درون این تگ تعریف شوند . در کد مثال زیر این مسئله را نمایش داده ایم:


کد:
کد:

<root> <child> <subchild> ... </subchild> </child> </root>



پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 - 14:48
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: bita /
admin آفلاین



ارسال‌ها : 468
عضويت : 18 /1 /1394
محل زندگي : Tehran
سن : 20
تشکرها : 318
تشکر شده : 323
پاسخ : 6 RE مقاله کامل آموزش xml :

المنت های زبان XML


در این قسمت از آموزش XML ، المنت های زبان XML را توضیح می دهیم.
در ابتدا باید بدانیم که اسناد XML شامل المنت های زبان XML هستند و هر المنت زبان XML شامل تمام چیزهایی که از تگ ابتدایی عنصر تا تگ انتهایی آن قرار دارند ، می شود . المنت ها دارای چند اجزا می باشند که عبارتند از :
√ المنت های دیگر - تگ های دیگر XML
√ متن (TEXT)
√ خواص المنت ها (ATTRIBUTES)
√ مجموعه ای از موارد فوق
دستور زیر یک قطعه کد ساده XML را نشان می دهد .


کد:
کد:

<bookstore> <book category="CHILDREN"> <title>Harry Potter</title> <author>J K. Rowling</author> <year>2005</year> <price>29.99</price> </book> <book category="WEB"> <title>Learning XML</title> <author>Erik T. Ray</author> <year>2003</year> <price>39.95</price> </book> </bookstore>



در کد بالا تگ های < bookstore > و < book > ، در اصطلاح elements contents هستند ، زیرا خود شامل المنت های دیگر می شوند . تگ < book > دارای یک خاصیت ( attribute ) به نام category می باشد ، که اطلاعاتی راجع به آن را ارائه می کند . المنت هایی مثل < title > و یا < year > در اصطلاح text content هستند ، زیرا شامل متن می باشند .برای تعیین نام تگ ها باید از دستوراتی پیروی کرد که عبارتند از :


√ نام تگ ها می تواند شامل حروف ، اعداد و یا سایر کاراکترها باشد .
√ نام ها نمی توانند با یک عدد شروع شوند .
√ نام ها نمی توانند با عبارت xml آغاز شوند ( مثل xml , XML و ... ) .
√ نام ها نمی توانند شامل فاصله باشند .
بهتر است از موارد زیر برای نام گذاری تگ های XML استفاده کرد :


•• نام ها را طوری انتخاب نمایید که گویای کار خود باشند ، به عبارت دیگر توضیح مختصری راجع به تگ ارائه دهند . مثلا تگ < first_name > برای نام و یا < last_name > برای نام خانوادگی مناسب است .
•• نام ها بهتر است کوتاه و ساده باشند . مثلا < book_title > ، نام مناسبی است و نه < the_title_of_the_book > .
•• از استفاده از کاراکتر " - " اجتناب کنید . اگر نامی مثل < first-name > بسازید ، ممکن است برنامه فکر کند شما می خواهید name را از first جدا نمایید .
•• همچنین از استفاده از کاراکتر نقطه " . " پرهیز کنید . اگر نامی مثل < first.name > بسازید ، ممکن است برنامه فکر کند name خاصیتی برای first است .
•• از استفاده از علامت " : " هم خودداری نمایید . زیرا این علامت در XML برای استفاده در namespace ها ذخیره شده و به کار بردن آن error ایجاد می کند .

پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 - 14:50
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: bita /
admin آفلاین



ارسال‌ها : 468
عضويت : 18 /1 /1394
محل زندگي : Tehran
سن : 20
تشکرها : 318
تشکر شده : 323
پاسخ : 7 RE مقاله کامل آموزش xml :

خواص تگ های XML


در این قسمت از آموزش XML ، خواص تگ های XML را توضیح می دهیم .
تگ های XML نیز همانند تگ های HTML می توانند دارای خواص باشند . برای اینکه بخواهیم نوع فایل را در XML مشخص کنیم ابتدا تگ XML را تعریف می کنیم که این خاصیتی به نام TYPE می باشد . به مثال زیر توجه نمایید :


کد:
کد:

< file Type = " gif " > Computer.gif </file>



همانطور که گفته شد خواص XML حتما بایستی در بین دو علامت " " یا ' ' قرار بگیرند . تگ زیر هر دو حالت را نشان می دهد .


کد:
کد:

< person age = " 30 " > Hamed </person> < person age = ' 30 ' > Hamed </person>



فراموش نشود که اگر مقدار خاصیت خودش دارای کاراکتر " بود از کاراکتر ' استفاده نمایید .


کد:


کد:
< person name = ' Hamed " Mirhashemi " ' > student </person>



تفاوت خواص XML و المنت ها در XML :
به دو قطعه کد XML زیر دقت نمایید :
در حالت اول age یک خاصیت برای تگ person است . اما در حالت دوم به صورت یک المنت برای آن در آمده است . هر دو حالت اطلاعات یکسانی را ارائه کرده و خروجی یکسانی خواهند داشت . اما روش دوم بهتر بوده و توصیه می شود .
زیرا هم ظاهر برنامه مرتبتر بوده و هم اعمال تغییرات به آن در آینده راحت تر خواهد بود .


کد:
کد:

< person age="18"> < firstname > Anna< /firstname > < lastname > Smith < /lastname > < /person >


کد:
کد:

< person > < age > 18 < /age> < firstname > Anna< /firstname > < lastname > Smith < /lastname > < /person >



خواص XML شامل سه حالت می باشد که شامل DATE , DATE که برای تگ NOTE تعریف می شود و به صورت یک المنت فرزند است و حالت سوم DATE که برای تگ NOTE تعریف می شود و هریک از مقادیر آن به صورت یک المنت فرزند درونش را تعریف می کند و چون حالت سوم بهترین و اصولی ترین روش برای تعریف تگ ها و خواص آنها می باشد این حالت را مثال می زنیم:


کد:
کد:

<note> <date> <day>10</day> <month>01</month> <year>2008</year> </date> <to>Tove</to> <from>Jani</from> <heading>Reminder</heading> </note>



از آنجاییکه تعریف اطلاعات در خواص تگ های XML می تواند کمی ظاهر برنامه را پیچیده و ایجاد تغییرات در آن را سخت تر نماید . بهتر است به جای استفاده از خواص مقدار آنها را در المنت های XML تعریف کنید .
اشکالات عمده استفاده از خواص برای تعریف اطلاعات عبارتند از :


• خواص نمی توانند چند مقداری باشند یعنی چند مقدار را درون خود جای دهند اما المنت های XML این قابلیت را دارند .
• خواص نمی توانند ساختار درختی و سلسله مراتبی داشته باشند اما المنت های XML این قابلیت را دارند .
• خواص را در آینده به راحتی نمی توانید تغییر یا توسعه دهید اما المنت های XML دراین مورد بسیار بهتر هستند

پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 - 14:53
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: bita /
admin آفلاین



ارسال‌ها : 468
عضويت : 18 /1 /1394
محل زندگي : Tehran
سن : 20
تشکرها : 318
تشکر شده : 323
پاسخ : 8 RE مقاله کامل آموزش xml :

اعتبار سنجی اسناد XML


در این قسمت از آموزش XML می خواهیم اعتبار سنجی اسناد XML را توضیح دهیم .
یک سند مرتب و ساختار یافته XML ، سندی است که دارای Syntax صحیح این زبان باشد . توجه داشته باشید که اسناد xml باید دارای یک تگ مادر باشند که سایرتگ های فایل ، درون آن تعریف شوند همچنین تمامی تگ های XML باید دارای تگ انتهایی باشند ، به جز تگ Declration . توجه داشته باشید که تگ های XML به بزرگ و کوچک بودن حروف حساس اند و تگ های XML باید به ترتیب صحیح و درست قرار گیرند . مقادیر خواص تگ های XML حتما باید بین دو علامت " " یا ' ' قرار بگیرند .
دستور زیر یک سند مرتب XML را نشان می دهد.


کد:
کد:

<note> <to>Hamed</to> <from>Ali</from> <heading>Reminder</heading> <body>Don't forget me this weekend!</body> </note>



یک سند مرتب XML علاوه بر اینکه دارای ساختاری صحیح است ، باید با قوانین و استانداردهای یک سند ( DTD ( Document Type Definition مطابقت داشته باشد . هدف از تهیه یک سند DTD برای یک فایل XML ، تعیین ساختار کل سند است . این سند DTD ، ساختار کلی فایل XML را با تعیین لیست المنت های آن مشخص می سازد .DTD خود یک روش و زیان برای اعتبار سنجی اسناد XML است .
برای اضافه کردن یک سند DTD به فایل XML باید به وسیله ی تگ Doctype در ابتدای یک ایل XML آن را به یک سند DTD پیوند زد.دسور زیر نمونه ای از این سند می باشد:


کد:


کد:
<note> <!DOCTYPE note SYSTEM "Note.dtd" > <to>Hamed</to> <from>Ali</from> <heading>Reminder</heading> <body>Don't forget me this weekend!</body> </note>



کد فایل DTD در جدول زیر نمایش داده شده است . به ارتباط این کد با کد فایل XML دفت نمایید . این فایل تمام المنت های فایل XML را به همراه نام ها و ترتیب آنها را مشخص ساخته است . به مثال زیر توجه کنید :


کد:
کد:


کد:
<!DOCTYPE note [ <!ELEMENT note (to,from,heading,body) > <!ELEMENT to (#PCDATA) > <!ELEMENT from (#PCDATA) > <!ELEMENT heading (#PCDATA) > <!ELEMENT body (#PCDATA) > ] >




کنسرسیوم جهانی وب ( W3C ) روشی با ساختار مشابه XML را برای اعتبار سنجی اسناد XML تعیین کرده است . این روش به XML Schema معروف می باشد . در قطعه کد زیر ، استفاده از XML Schema را برای اعتبار سنجی فایل XML به کار برده ایم . به ارتباط آن با فایل XML دقت نمایید . XML Schema خود یک روش و زیان برای اعتبار سنجی اسناد XML است . به مثال زیر توجه نمایید :



کد:
کد:

<xs:element name="note" > <xs:complexType > <xs:sequence > <xs:element name="to" type="xs:string"/ > <xs:element name="from" type="xs:string"/ > <xs:element name="heading" type="xs:string"/ > <xs:element name="body" type="xs:string"/ > </xs:sequence > </xs:complexType > </xs:element >



پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 - 14:58
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: bita /
admin آفلاین



ارسال‌ها : 468
عضويت : 18 /1 /1394
محل زندگي : Tehran
سن : 20
تشکرها : 318
تشکر شده : 323
پاسخ : 9 RE مقاله کامل آموزش xml :

نحوه نمایش فایل های XML


در این قسمت از آموزش XML می خواهیم چگونگی نمایش فایل های xml را برای شما توضیح می دهیم .
همانطور که قبلا گفته شد فایل های xml در تمامی مرورگرها قابل اجرا می باشد . توجه داشته باشید که فایل های XML خروجی مثل فایل های HTML بر روی صفحه ندارند و فقط برای انتقال و نگهداری اطلاعات استفاده می شوند . حتما تا حالا متوجه شده اید که کدهای xml به صورت چندرنگی دیده می شود این کار برای بهتر خوانده شدن و درک بهتر کدها می باشد .همچنین علامت های ( + ) و ( - ) در کنار تگ ها و المنت هایی که دارای عنصر فرزند هستند ، قرار می گیرند ، که به وسیله آنها می توانید تگ را باز کرده و یا ببندید . مثال زیر دستوره ساده ای از xml را نشان می دهد .


کد:
کد:

<note> <to>Hamed</to> <from>Ali</from> <heading>Reminder</heading> <body>Don't forget me this weekend!</body> </note>



پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 - 14:59
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: bita /
admin آفلاین



ارسال‌ها : 468
عضويت : 18 /1 /1394
محل زندگي : Tehran
سن : 20
تشکرها : 318
تشکر شده : 323
پاسخ : 10 RE مقاله کامل آموزش xml :

قالب بندی فایل های XML با CSS


در این قسمت از آموزش xml ، قالب بندی فایل های xml با css را برای شما توضیح دهیم
اگر خواهان این هستید که فایل های xml خود را با ظاهر و قالب بندب خاصی نمایش دهید باید از یک فایل css استفاده کنید برای این کار ابتدا باید فایل xml را به فایل css وصل نمایید برای این منظور از یگ تگ < ?xml > شامل آدرس فایل CSS مورد نظر ، در ابتدای سند XML استفاده می شود . به مثال زیر توجه نمایید :


کد:
کد:


<?xml version="1.0" encoding="ISO-XMLXML59-1" ?> <?xml-stylesheet type="text/css" href="book_catalog.css" ?> <CATALOG> <BOOK> <TITLE> HTML</TITLE> <AUTHER> Developer.98ia </AUTHER> <COMPANY> Pishgaman </COMPANY> <PRICE> 4500 </PRICE> <YEAR> 13XML9</YEAR> </BOOK> <BOOK> <TITLE> CSS </TITLE> <AUTHER> Amiri </AUTHER> <COMPANY> Tebian </COMPANY> <PRICE> 6500 </PRICE> <YEAR> 1390</YEAR> </BOOK> </CATALOG>


در جدول زیر کدی فایل CSS ای که برای قالب بندی سند XML خود به کار برده ایم را نمایش داده ایم .


کد:
کد:

CATALOG { background-color: #ffffff; width: 100%; } BOOK { display: block; margin-bottom: 30pt; margin-left: 0; } TITLE { color: #FF0000; font-size: 20pt; } AUTHER { color: #0000FF; font-size: 20pt; } PRICE,YEAR,COMPANY { display: block; color: #000000; margin-left: 20pt; }



پس از اینکه فایل CSS را به سند XML متصل کردید ، فایل CSS آن را قالب بندی کرده و با استایل جدید نمایش می دهد . مرورگر فایل XML را به جای نمایش ساده ، با قالب CSS نشان می دهد . با کلیک بر روی لینک زیر ، اثر فایل CSS بر روی سند XML را ببینید .

پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 - 15:01
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: bita /
برای نمایش پاسخ جدید نیازی به رفرش صفحه نیست روی تازه سازی پاسخ ها کلیک کنید !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.