close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه خورشت بامیه
جمعه 26 مرداد 1397
بامیه از میوه هایی هست که در تابستان به ثمر میرسه و بیشتر در جنوب کشور وجود داره و استفاده میشه. اما از اونجایی که بسیار خوشمزه و لذیذ هست در کل کشور باب هست و اکثرا دوست دارن. بامیه طبع سردی داره و از همین جهت برای استفاده در فصل تابستان بسیار مناسب هست. امروز تصمیم گرفتیم طرز تهیه خورشت بامیه رو براتون شرح بدم.

خورشت بامیه

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه:بامیه دو پیمانهگوشت به مقدار لازمپیاز دو عددرب گوجه فرنگی سه قاشق  غذا خوریآب لیمو به مقدار لازمروغن به مقدار لازمآب سه پیمانهنمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه خورشت بامیه:

قبل از هر کاری بامیه ه
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
جای تبلیغات شما
عشقــــ...!
و عشق را 
کنار تیرک راه بند
تازیانه می زنند
عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد...
روزگار غریبی است نازنین...
آنکه بر در می کوبد شباهنگام
به کشتن چراغ آمده است 
نور را در پستوی خانه نهان باید کرد
عشقــــ که زوری نیست...♡

لایق وفا باشی او جفا کند سخت است

مثل یک غریبه اگر با تو تا کند سخت است

 مست دیدنش بشوی، غرق بوسه اش بکنی

 او برای یک لبخند پا به پا کند سخت است

 اسم کوچکش دایم ذکر هر شبت باشد

 او به نام فامیل ت اکتفا کند سخت است

 عاشقی که زوری نیست، چاره غیر دوری نیست!

 او برای این دوری هی دعا کند سخت است...

دوستت دارم....

حتی یک بار نگفتی: دوستت دارم 


فکر کن...! کنکور بدهی اما نتیجه اش اعلام نشود! 

پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 331
  • کل نظرات : 137
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 110
  • افراد آنلاین : 6
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 29
  • گوگل امروز : 0
  • آی پی امروز : 9
  • بازدید دیروز : 360
  • گوگل دیروز : 16
  • آی پی دیروز : 96
  • بازدید هفتگی : 1,585
  • بازدید ماهانه : 6,772
  • بازدید سالانه : 24,290
  • بازدید کل : 555,363
  • اطلاعات
  • امروز : جمعه 26 مرداد 1397
  • آی پی شما : 54.81.110.186
  • مرورگر شما :
اتاق آرزو
تنهایے

تنـہــایے بــכ اωـت! 

امـا بـכتـر از آن، 

ایـטּ اωـت ڪـہ بـפֿـواهے تنــہــایے ات را با آכҐ هـاے مجـازے پر ڪنـے؛ 

آכҐ هایے ڪــہ بـوכ و نبـوכشاטּ بـہ روشـטּ یا פֿـامـوش بوכטּ یڪ چراغبـωـتگے כارכ !

نیستی...

میان این همه مهمان ، 


چقــدر تنهایم ! 

وقتی ، 

در بین این همه کفش ... 

کفش های تو 

.... نیست ! 

بال های عاشق من...

آن پرنده که در آسمان می بینی کبوتر نیست ! 


" دوستت دارم "های جَلد من است که دارد بال بال می زند... 

نظر سنجی
چند سالتونه؟






نظر سنجی
چه مطالبی مورد پسندتون هستند؟









نظر سنجی
موقع تنهایی موسیقی های کدوم رپر رو گوش میدید؟







خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

آرشیو ماهانه
هایپرتمپ دات آی آر
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
طرز تهیه خورشت بامیه
  • تعداد بازدید : 97
  • طرز تهیه خورشت بامیه

     

    بامیه از میوه هایی هست که در تابستان به ثمر میرسه و بیشتر در جنوب کشور وجود داره و استفاده میشه. اما از اونجایی که بسیار خوشمزه و لذیذ هست در کل کشور باب هست و اکثرا دوست دارن. بامیه طبع سردی داره و از همین جهت برای استفاده در فصل تابستان بسیار مناسب هست. امروز تصمیم گرفتیم طرز تهیه خورشت بامیه رو براتون شرح بدم.


    خورشت بامیه


    مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه:بامیه دو پیمانهگوشت به مقدار لازمپیاز دو عددرب گوجه فرنگی سه قاشق  غذا خوریآب لیمو به مقدار لازمروغن به مقدار لازمآب سه پیمانهنمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه خورشت بامیه:


    قبل از هر کاری بامیه هارو بشورید و دم اون رو کوتاه کنین. فقط مراقب باشد که اونقد کوتاه نشه که سوراخ یا برشی در بامیه به وجود بیاد چرا که در این صورت لعاب بامیه بیرون میزنه و خورشتتون لیز میشه.  پیازهارو خرد کنین و در مقداری روغن با زردچوبه تفت بدین، کمی که سبک شد گوشتهارو اضافه کنین و تفت بدین تا رنگ گوشت کاملا تغییر کنه و بعد آب رو اضافه کنین و فرصت بدین تا روی شعله ملایم بپزه. بامیه ها رو هم در ظرفی جدا تفت بدین و بعد از حدود چهل و پنج دقیقه به گوشت اضافه کنین. رب گوجه رو هم در ظرفی جداگانه با روغت تفت بدین و بعد از اضافه کردن آبلیمو در خورشت بریزین. نمک هم فراموش نشه


    نکته برای بهتر جا افتادن و خوشمزه تر شدن خورشت بامیه:


    برای جا افتادن این خورشت باید صبور باشین و بگذارید روی حرارت ملایم آرام جا بیفته. همچنین این خورشت رو نباید هم بزنین چرا که بامیه ها بسیار حساس هستن و باعث لیز شدن خورشت میشن. نکته دیگه هم این هست که اگر برای گوشت این خورشت از ماهیچه گوساله یا گوسفند استفاده بشه فوق العاده میشه. در بعضی موارد هم این خورشت رو با لپه درست میکنن. به جای گوشت گوساله یا گوسفند هم میشه از مرغ استفاده کرد.


    خورشت بامیه بسیار خوشمزه هست و ته طعم اون شبیه به بادمجون هست.

    این غذا بسیار خوشرنگ هست و با برنج سرو میشه. برای تزیینش هم میتونین از سیب زمینی سرخ کرده و بیرشهای لیمو ترش استفاده کنین. حتما امتحان کنین و تجربیاتتون رو به ما هم بگید.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی