close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه مربای توت فرنگی و نکاتی برای تهیه آن طرز تهیه مربای توت فرنگی و نکاتی برای تهیه آن
جمعه 30 شهریور 1397
معمولا تهیه مربا، کار خانم های کدبانو در فصل گرم سال است تا با انواع مرباهای رنگارنگ سفره صبحانه فصول سرد سال را رنگین کنند. تهیه مربای توت فرنگی می تواند علاوه بر مربا، مقداری شربت هم برای روزهای گرم در اختیارتان قرار دهد؛ فقط حواستان به نکات تهیه مربا باشد تا پس از مدتی که سراغ مربایتان رفتید با کپک یا شکرک مواجه نشوید.

مواد لازم برای تهیه مربا فرنگی :

 توت فرنگی1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم وانیل (در صورت تمایل) یک قاشق چایخوری آبلیمو یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه مربا توت فرنگی :
ابتدا توت فرنگی ها را بشویید و دم آن ها را جدا کنید.
توت ها را مدتی در
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
جای تبلیغات شما
عشقــــ...!
و عشق را 
کنار تیرک راه بند
تازیانه می زنند
عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد...
روزگار غریبی است نازنین...
آنکه بر در می کوبد شباهنگام
به کشتن چراغ آمده است 
نور را در پستوی خانه نهان باید کرد
عشقــــ که زوری نیست...♡

لایق وفا باشی او جفا کند سخت است

مثل یک غریبه اگر با تو تا کند سخت است

 مست دیدنش بشوی، غرق بوسه اش بکنی

 او برای یک لبخند پا به پا کند سخت است

 اسم کوچکش دایم ذکر هر شبت باشد

 او به نام فامیل ت اکتفا کند سخت است

 عاشقی که زوری نیست، چاره غیر دوری نیست!

 او برای این دوری هی دعا کند سخت است...

دوستت دارم....

حتی یک بار نگفتی: دوستت دارم 


فکر کن...! کنکور بدهی اما نتیجه اش اعلام نشود! 

پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 331
  • کل نظرات : 137
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 112
  • افراد آنلاین : 1
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 80
  • گوگل امروز : 1
  • آی پی امروز : 15
  • بازدید دیروز : 320
  • گوگل دیروز : 9
  • آی پی دیروز : 69
  • بازدید هفتگی : 2,188
  • بازدید ماهانه : 11,447
  • بازدید سالانه : 44,531
  • بازدید کل : 575,604
  • اطلاعات
  • امروز : جمعه 30 شهریور 1397
  • آی پی شما : 54.198.103.13
  • مرورگر شما :
اتاق آرزو
تنهایے

تنـہــایے بــכ اωـت! 

امـا بـכتـر از آن، 

ایـטּ اωـت ڪـہ بـפֿـواهے تنــہــایے ات را با آכҐ هـاے مجـازے پر ڪنـے؛ 

آכҐ هایے ڪــہ بـوכ و نبـوכشاטּ بـہ روشـטּ یا פֿـامـوش بوכטּ یڪ چراغبـωـتگے כارכ !

نیستی...

میان این همه مهمان ، 


چقــدر تنهایم ! 

وقتی ، 

در بین این همه کفش ... 

کفش های تو 

.... نیست ! 

بال های عاشق من...

آن پرنده که در آسمان می بینی کبوتر نیست ! 


" دوستت دارم "های جَلد من است که دارد بال بال می زند... 

نظر سنجی
چند سالتونه؟






نظر سنجی
چه مطالبی مورد پسندتون هستند؟









نظر سنجی
موقع تنهایی موسیقی های کدوم رپر رو گوش میدید؟







خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

آرشیو ماهانه
هایپرتمپ دات آی آر
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
طرز تهیه مربای توت فرنگی و نکاتی برای تهیه آن
  • تعداد بازدید : 78
  • طرز تهیه مربای توت فرنگی و نکاتی برای تهیه آن


    معمولا تهیه مربا، کار خانم های کدبانو در فصل گرم سال است تا با انواع مرباهای رنگارنگ سفره صبحانه فصول سرد سال را رنگین کنند. تهیه مربای توت فرنگی می تواند علاوه بر مربا، مقداری شربت هم برای روزهای گرم در اختیارتان قرار دهد؛ فقط حواستان به نکات تهیه مربا باشد تا پس از مدتی که سراغ مربایتان رفتید با کپک یا شکرک مواجه نشوید.


    مواد لازم برای تهیه مربا فرنگی :


     توت فرنگی1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم وانیل (در صورت تمایل) یک قاشق چایخوری آبلیمو یک قاشق سوپخوری


     


    طرز تهیه مربا توت فرنگی :

    ابتدا توت فرنگی ها را بشویید و دم آن ها را جدا کنید.

    توت ها را مدتی در آبکش قرار دهید و یا روی یک پارچه بریزید تا خوب آب شان برود.


    ته یک قابلمه لعابی مقداری از شکرتان را بریزید و مقداری هم از توت فرنگی ها را به صورت لایه لایه شکر و توت فرنگی بریزید. این کار را تا تمام شدن تمام شکر و توت فرنگی هایتان ادامه دهید.

    در صورتی که تمایلی به گرفتن شربت از مربای خود ندارید از 750 گرم شکر استفاده کنید.


    قابلمه را در یخچال قرار دهید و 12 الی 24 ساعت صبر کنید تا شکر کاملا به درون توت فرنگی ها نفوذ کرده و توت ها آب بیاندازند.


    قابلمه را روی حرارت تند قرار دهید تا بجوشد و سپس حرارت را کم کنید.

    یکی دو بار کفی را که روی توت ها می آید بگیرید.


    اگر دوست دارید در این مرحله وانیل را به مربا اضافه کنید.

    نیم ساعت پس از جوشیدن مربا زمان پخت کامل می شود و در تمام این مدت باید در قابلمه باز باشد.


    اگر دوست دارید از مربا شربت بگیرید و از ابتدا تمام شکر را اضافه کردید، پیش از این که شربت کاملا قوام بیاید (حدود 15 دقیقه پس از جوشیدن) شربت آن را جدا کنید.


    پس از اینکه مربا آماده شد آبلیمو را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مربا در قابلمه خنک شود و آن را در شیشه هایی که آماده کرده اید بریزید و برای مدت 6 ماه در یخچال یا 1 سال در فریزر نگه دارید.


    روش دیگر تهیه مربای توت فرنگی، برای اینکه سریع تر مربا تهیه شود آن است که شکر را در یک لیوان آب و روی حرارت حل کنید و بجوشانید تا قوام بیاید و سپس توت فرنگی ها را به شربت افزوده و بپزید.


     


    با نکته های پخت مربای توت فرنگی آشنا شوید



    نکات و هشدارها

    اگر توت های شما کمی آب دار باشند ممکن است بیش از نیم ساعت برای قوام آمدن شربت زمان نیاز داشته باشید؛ در واقع ملاک، همان قوام آمدن شربت است.

    برای تهیه مربای توت فرنگی بهتر است از توت های ریز، سفت و بدون لک استفاده کنید تا توت ها هنگام پخت مربا له نشوند و ظاهر زیباتری به مربایتان ببخشند.



    البته اگر توت هایی که تهیه کردید بزرگ هستند و دوست ندارید به آن اندازه از آن ها در مربا استفاده کنید خرد کردن آن ها اشکالی ندارد. به علاوه ممکن است زمان پخت شان طولانی شده و مربای شما تیره شود.


     


    منبع : phow.ir

    مطالب مرتبط
  • مطالبی که شما از آن ها خوشتان خواهد آمد...
  • نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی